Loading...

+32 (0)52 47 05 48

+32 (0)52 47 16 59

Mactrail

Carrosserie Lemeire presenteert met trots de Mactrail-voertuigen. Hoogwaardige voertuigen die een perfecte aanvulling zijn op ons assortiment markt- en presentatievoertuigen.

Mactrail is een bedrijf dat zich toelegt op het ontwerpen, produceren en verkopen van aanhangwagens, foodtrucks, boottrailers en slepen en speciale vracht. Met meer dan 23 jaar ervaring en meer dan 15.000 eenheden op de markt met verschillende modellen, worden we geconsolideerd als de grootste trailerfabriek van Zuid-Amerika, waardoor we onze producten wereldwijd kunnen exporteren.

Wij bezitten een fabriek van 6500m² in San Fernando, provincie Buenos Aires, Argentinië, uitgerust met de modernste oplossingen om te produceren. We hebben ook distributeurs in Chili, Uruguay en een verkoopkantoor en showroom in Miami, VS.

Door het verkrijgen van 40 verschillende voertuiggoedkeuringen werden we de referentie in Argentinië. Ons fabricageproces wordt uitgevoerd onder een strikte controle van ISO 9001/2015 gecertificeerd door Bureau VERITAS en de belangrijkste componenten zijn gecertificeerd onder Argentijnse IRAM-normen. Carrosserie Lemeire voorziet in de nodige Europese homologaties en typegoedkeuringen om deze voertuigen in Europa via COC te laten registreren.

Met meer dan 50 professionals in Argentinië leveren wij uitstekende technische en post-sales service. Onze producten krijgen een volledige garantie van 2 jaar inclusief productontwikkeling en begeleiding per geval. Onze jarenlange ervaring verhoogt de kwaliteit en de duizenden gefabriceerde aanhangwagens zijn het vertrouwen en de investering waard.

Bij Mactrail commercialiseren we een eenheid die geschikt is voor elk type gebruik, zoals gastronomie, gezondheid op het werk, beveiliging, overheidsinstellingen, mobiele kantoren, mobiele werkplaatsen, tentoonstellingen, marketing, bagagetransport, stukgoed, mobiele gezondheidscentra, veterinaire operatiekamers, onder andere.

In 2017 hebben we het LeMont-model in zijn twee versies geïntroduceerd, waardoor de productfamilie is uitgebreid met een beperkte oplage van een trailer, die eruitziet als de mythische Franse bestelwagen, zonder motor, handgemaakt tot in de puntjes. En ook Monterrey Air-lijn werd dit jaar geboren, met een typische vintage sigaarvorm-look.

Het nieuwste model is CARGO, gehomologeerd door een lokaal agentschap (CNRT - National Transport Regulation Commission). Het is de enige gehomologeerde bagagetrailer voor utilitaire O1-categorie in Zuid-Amerika.


                                                             MONTERREY LINE

 • Met glasvezel versterkte polyester glad en naadloos koetswerk.
 • Extern Amerikaanse aluminium blinkende tranenplaat.
 • Zijluik en achterluik.
 • Wielen 14 ", wielen in zilver metaalglanslak wielen en witte randen. Reservewiel.
 • Met EU-homologatie, gehomologeerde koppeling, dissel, as en wielen.
 • Amerikaanse aluminium spatborden.
 • LED-verlichting conform EU-verkeerswetgeving.

Interieur uitrusting

 • Binnenwandbekleding in gladde wit glasvezel versterkte polyester.
 • Polyester gietvloer.
 • Interne elektrische installatie.
 • Verlichting door led-verlichting.
 • 2 jaar garantie en met de nodige documentatie ( COC )geleverd.

Omvat geen publiciteit, opties of accessoires.Available colors for Monterrey 100 Line


MONTERREY 100S:MONTERREY 100:MONTERREY 100W:MONTERREY 100 L:MONTERREY 100 XL:MONTERREY 100 AIR:LE MONT:

MONTERREY 210:MONTERREY 250:MONTERREY AIR 210:MONTERREY AIR 250:

Enkele realisaties

;